DROP-IN

Upptäck Göteborg från vattnet

ENMANSKAJAK

1 TIM: 150 SEK

TVÅMANSKAJAK

1 TIM: 300 SEK

TREMANSKAJAK

1 TIM: 450 SEK

TRAMPBÅT (1-2 PERS)

1 TIM: 150 SEK / 1 PERS

1 TIM: 300 SEK / 2 PERS

GÖTEBORGS VALLGRAV

Här, mitt i centrala Göteborg, finns Kajakbryggans enda bemannade uthyrningsstation. I Här präglas allt av kulturen – maten, arkitekturen, konsten, underhållningen och människorna. 

På denna station blir du mottagen av våra värdar och kan välja mellan trampbåt (1-2 pers) eller kajaker med utrymme för en, två eller tre personer. Paddla i din egen takt och njut av de storslagna omgivningarna för 150 kr/pers. 

I området finns ett brett utbud av restauranger, caféer och aktiviteter för alla intressen och åldrar. 

PADDLING I HISTORISKA VATTEN

Den anrika staden har sina befästningar omgivna av av vallgraven sedan den anlades på 1600-talet och har över århundraden haft en betydande roll för stadens beskydd och handel.

Kajakbryggans uthyrningsstation ligger i anslutning till Göteborgs artrika trädgårdsförening som anlades redan 1842. Under din upptäcksfärd på vattnet kan du upptäcka byggnadsminnen som Fiskekyrkan, Tyska kyrkan, Sahlgrenska huset och många fler. 

VÅRA FARKOSTER

Kajakbryggan trambåt
TRAMPBÅT (1-2 PERS)

PRIS: 150 kr/pers
TID: 1 timme

kajak2
DUBBELKAJAK

PRIS: 300 kr/pers
TID: 1 timme

kajak1
SINGELKAJAK

PRIS: 150 kr/pers
TID: 1 timme

Vi har drop in, så det är bara att komma ner till bryggan och säga hej. (Om ni inte är en stor grupp då kan det vara bra att ringa i förväg). På bryggan sker betalning före åkturen och sedan hjälper vi er med att komma i och ur farkosterna samt delar ut eventuell paddel och flytväst.

Adress: Kungsportsavenyen 2, 411 10 Göteborg

Närmaste hållplatsen är Kungsportsplatsen dit man kan komma med hjälp av buss eller spårvagn. Bussarna som stannar på Kungsportsplatsen är: 25, 50, 58, RÖD, X1, X3. Spårvagnarna är 3, 4, 5, 11.

Vi har ingen parkering. Dock kan man ställa sig vid Stora teatern eller P-hus City.

Det finns offentliga toaletter vid Kungsportsplatsen och på andra sidan Bältespännarparken.

Flytväst ingår i priset och finnes i varje farkost. Se till att lägga tillbaka flytvästen på samma plats när du är klar med den.

Anpassa din tur efter egen förmåga. Är det första gången du paddlar kajak eller SUP – håll dig nära land hela tiden. På sjön gäller högerregeln, och som paddlare har du alltid väjningsplikt. Om du skulle välta – använd kajaken som flythjälp och simma in till land och töm kajaken – paddla sedan vidare.

Hyrestagaren är ansvarig för att sköta och använda utrustningen på bästa sätt. Vid uppenbar ovarsamhet eller stöld kommer hyrestagaren stå som ersättningsskyldig för uppkomna skador eller stöld.

• Du ska vara minst 18 år, eller i målsmans sällskap.

• Du måste vara simkunnig.

Allmänna villkor och köpvillkor hittar du i samband med ditt köp och måste godkännas innan köpet genomförs.

Kajakbrygan
Tel: 072–321 55 85
info@kajakbryggan.se
bokning@kajakbryggan.se

Farbara vatten