DROP-IN

Upptäck Göteborg från vattnet

ENMANSKAJAK

1 TIM: 150 SEK

TVÅMANSKAJAK

1 TIM: 300 SEK

TREMANSKAJAK

1 TIM: 450 SEK

TRAMPBÅT (1-2 PERS)

1 TIM: 150 SEK/PERS

GÖTEBORGS VALLGRAV

Här, mitt i centrala Göteborg, finns Kajakbryggans enda bemannade uthyrningsstation. I Här präglas allt av kulturen – maten, arkitekturen, konsten, underhållningen och människorna. 

På denna station blir du mottagen av våra värdar och kan välja mellan trampbåt (1-2 pers) eller kajaker med utrymme för en, två eller tre personer. Paddla i din egen takt och njut av de storslagna omgivningarna för 150 kr/pers. 

I området finns ett brett utbud av restauranger, caféer och aktiviteter för alla intressen och åldrar. 

PADDLING I HISTORISKA VATTEN

Den anrika staden har sina befästningar omgivna av av vallgraven sedan den anlades på 1600-talet och har över århundraden haft en betydande roll för stadens beskydd och handel.

Kajakbryggans uthyrningsstation ligger i anslutning till Göteborgs artrika trädgårdsförening som anlades redan 1842. Under din upptäcksfärd på vattnet kan du upptäcka byggnadsminnen som Fiskekyrkan, Tyska kyrkan, Sahlgrenska huset och många fler. 

VÅRA FARKOSTER

Kajakbryggan trambåt
TRAMPBÅT (1-2 PERS)

PRIS: 150 kr/pers
TID: 1 timme

kajak3
TREMANSKAJAK

PRIS: 450 kr/pers
TID: 1 timme

kajak2
TVÅMANSKAJAK

PRIS: 300 kr/pers
TID: 1 timme

kajak1
ENMANSKAJAK

PRIS: 150 kr/pers
TID: 1 timme

Ska fyllas i

Besöksadress

Flytväst ingår i priset och finnes i varje farkost. Se till att lägga tillbaka flytvästen på samma plats när du är klar med den.

Anpassa din tur efter egen förmåga. Är det första gången du paddlar kajak eller SUP – håll dig nära land hela tiden. På sjön gäller högerregeln, och som paddlare har du alltid väjningsplikt. Om du skulle välta – använd kajaken som flythjälp och simma in till land och töm kajaken – paddla sedan vidare.

Hyrestagaren är ansvarig för att sköta och använda utrustningen på bästa sätt. Vid uppenbar ovarsamhet eller stöld kommer hyrestagaren stå som ersättningsskyldig för uppkomna skador eller stöld.

• Du ska vara minst 18 år, eller i målsmans sällskap.

• Du måste vara simkunnig.

Allmänna villkor och köpvillkor hittar du i samband med ditt köp och måste godkännas innan köpet genomförs.

Kajakbrygan
Tel: 072–321 55 85
info@kajakbryggan.se
bokning@kajakbryggan.se

Farbara vatten